Behandelingen

BIAB

BIAB staat voor builder in a bottle.
Dit is een verstevigende en flexibele gel waarmee je de natuurlijke nagel kunt opbouwen tot een mooie en egale nagel. BIAB zal er dan ook na een tijdje voor zorgen dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder zullen worden omdat er een "voeding/verzorging" in zit. 
Deze behandeling zorgt er dan ook voor dat de natuurlijke nagels gezond en stevig blijven. BIAB blijft 3 a 4 weken goed zitten, mits er dagelijks meerdere malen met nagelriemolie gesmeerd word en op tijd een nieuwe afspraak word gemaakt.

* BIAB is de kleur van de gel zelf. Alle kleuren zijn rozetinten en hier gaat geen Gelpolish overheen.

 

Natural Nail Treatment

 

Natural Nail Treatment kun je zien als de nieuwe versie van de Gellac op eigen nagels. Hierbij word er een laagje rubberbase als basis aangebracht op de natuurlijke nagel waarbij een Gelpolish kleur gekozen kan worden om af te lakken.
Dit is perfect voor mensen die geen kunstnagels willen maar wel een kleurtje op de nagels wil hebben zonder dat het binnen 1 week afbladdert zoals normale nagellak. Omdat alles uitgehard word onder een LED-lamp, blijft alles wel tot 3 a 4 weken mooi op de natuurlijke nagels zitten!

 

Kunstnagels

 

Bij deze behandeling worden de natuurlijke nagels verlengt door middel van sjablonen en acrylgel.
De nagels kunnen in elke vorm en lengte gemaakt worden in de kleuren: clear, cover pink of milky. Je kunt ervoor kiezen om de nagels in 1 van deze kleuren te laten, dan worden ze alleen afgelakt met een glans topcoat of een matte topcoat. Ook kun je ervoor kiezen om de kunstnagels af te lakken met een gelpolish naar keuze.
Kunstnagels blijven ongeveer tussen de 3 a 4 weken goed, mits je er natuurlijk goed voor zorgt en op tijd weer een nieuwe afspraak maakt voor een nabehandeling.

* Deze behandeling is ook geschikt voor nagelbijters.